Service en onderhoud

service

Een vaste schakel in uw beveiligingsketen is het periodiek testen en onderhouden van de installatie. Storing en vals alarm zijn funest. Uw systeem en het gebouw dat wordt beveiligd worden dagelijks gebruikt. Ook bij het gebruik van kwalitatief goede apparatuur en deskundige installatie, zijn storingen niet altijd te voorkomen. Daarom adviseren we bij installatie altijd een preventief of all-in onderhoudscontract af te sluiten.

Onderhoudscontract

Van der Pol Beveiligingstechniek controleert in zo'n geval eens per jaar de werking van uw installatie. We repareren onderdelen in overleg en stellen de installatie zonodig bij. De handelingen worden vermeld in een Rapport van Onderhoud. Tevens informeren wij u over nieuwe technische ontwikkelingen en veranderde wetgeving rond beveiliging. Wij adviseren over aanpassingen aan uw beveiligingssysteem en actualiseren indien nodig de kennis in de organisatie. Zo blijven uw risico's ook in de toekomst beheersbaar.

We informeren u graag over onze preventieve en all-in onderhoudscontact.
Bel of mail ons, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

24 uur

24-uurservice

Bij calamiteiten of storing kunt u ons 7 dagen in de week,
24 uur per dag bereiken onder nummer: 

Tel. (06) 55 56 17 85

Wanneer u beschikt over een Van der Pol Beveiligingstechniek All-in onderhouds- en serviceovereenkomst is onze 24-uur service gratis. Dat geldt ook voor vervanging van onderdelen.